Våra LägenheTer

Gästhuset har sju fullt utrustade lägenheter för självhushåll. Lägenheterna är fördelade på tre plan, och samtliga har eget kök, dusch och toalett. De större lägenheterna har balkong. Det finns WiFi i huset, samt en parkeringsplats per lägenhet.
På nedre botten finns en gemensam bastu, tvättstuga och torkrum. Där finns också ett uppehållsrum med tillhörande toalett och bagageförvaring som gärna får användas på bytesdagar, före incheckning och efter utcheckning. 

Sänglinne och handdukar samt slutstädning ingår inte i våra lägenheter utan är valfritt att ombesörja på egen hand eller lägga till vid bokning.

Bokningar görs direkt via telefon/mail eller vårt kontaktformulär.
 

22kvm (2personer)

loading...

Våra minsta lägenheter består av ett rum med våningssäng 120+90cm, en kokvrå, samt egen dusch och toalett. Allt som behövs till ett riktigt bra pris. Här bor ni bekvämast två personer men vill vill ni vara tre går det också bra.

Sommarpris: 800kr/natt
Vinterpris: Se särskild prislista


54kvm (4+2personer)

loading...

Lägenheterna på 54kvm har ett separat sovrum med två bäddar, och i det rymliga vardagsrummet finns både en 120+90 cm våningssäng samt en bäddsoffa. Köket är fullt utrustat med matplats för upp till sex personer samt egen balkong.

Sommarpris: 1200kr/natt
Vinterpris: Se särskild prislista

35kvm (3+1personer)

loading...

Den mysiga lägenheten på vinden har utsikt över Åreparken och torget. Lägenheten har ett rum och två sovalkover samt ett kök med ugn och diskmaskin. Soffan går att bädda ut så det går att bo fyra personer, även om tre bor mer rymligt.

Sommarpris: 950kr/natt
Vinterpris: Se särskild prislista


68kvm (6+2personer)

loading...

Våra största lägenheter är 68kvm och har två separata sovrum med två sängar vardera. I vardagsrummet finns en sovalkov med en 120+90cm våningssäng, samt en bäddsoffa. Fullt utrustat kök med matplats för upp till åtta personer och egen balkong.

Sommarpris: 1500kr/natt
Vinterpris: Se särskild prislista